Frågestund!

Nu har vi

Den håller på tills imorgon! Så fråga på!

Ha det bra så länge// systrarna w.

Vinnaren!

Den lyckliga vinnaren av dagens blogg blev en tjej med en super bra blogg!
Kika in!

http://mandybeem.blogg.se

the smile on my lips is just because you exist.

Hej ! just nu sitterjag i soffan och bara chillar. Idag va jag i Norrtälje med Rebecca, Jessi, Lina & farmor vi shoppade lite fast jag köpte inget duktig som jag är.. hah näe men imorgon så ska jag till Täby med Klara, Ida, Lina och kanske Paula. Så då kommer jag shoppa♥ men nu ska jag titta om vi har någon målarfärg så jag kan måla min garderob puss ♥
// Erica

Sveriges mästerkock!

Nu sitter jag och kollar på Sveriges mästerkock! Jag tycker det är jätte kul att sitta och kolla på matlagnings program. Nu lägger jag upp några bilder på vad jag köpte!
Stekpannan är jätte liten så den är perfekt att steka ett ägg i! Och så några makeup handdukar som man kan ta bort sminket med (till Jessica, Erica och mamma!) och en röd blus.

Frågestunden kommer upp snart!

Ha det bra så länge! //Lina:).

Snart hemma!

Förlåt att jag inte hann updatera men tiden gick så fort när man sprang i alla affärer ! Lägger upp en bild på det jag köpte senare! Om en stund lägger jag upp en frågestund, men skriver mera sen. Här får ni en bild på maten jag åt, så himla gott!'
Oxfilé med Pomfritt och bea sås!

På bussen!

Nu sitter vi på bussen på väg mot Norrtälje! Jag ska kolla i lite olika affärer. Kommer bli lite dålig uppdatering idag men ska försöka göra ett inlägg medans vi fikar eller när vi går i affärerna vi får se! Kanske lägger upp en bild på några saker jag köpt sen!

Ha det bra!

Dagens blogg!

Nu börjar en till tävling!


DAGENS BLOGG!

Kommentera jag är med eller nått så lottar jag ut en vinnare senare idag!

Lycka till!

Header?

Är ni duktiga på att göra en header?
Jag har gjort en header men så kom jag på en idé!

Jag börjar en tävling där ni gör en header åt mig och skickar den! och den som jag tycker bäst om använder jag i 2 veckor och skriver att designen är gjord av dig och du får en länkning!

Onsdag!

Nu har jag precis gått upp och ätit frukost! Sitter och kommenterar,läser bloggar och försöker fixa designen. Eftersom att det bara är jag=Lina som bloggar så kanske det bara blir jag som har bloggen. Men den behåller samma namn. Men om en stund ska jag gå och klä på mig och fixa med sakerna jag ska ha med mig till norrtälje idag. Juste lägger upp en frågestund om en stund kanske?

Ha det bra!

//Lina

Syystrarnaw!

Kommentera om ni vill ha frågestund// syystrarnaw !

Godnatt!

Halo! I eftermiddags gick vi hem till Johanna, först hälsade vi på hennes urgulliga hästar! Och sen gick vi in till henne! Vi höll på med våra iPhones (som vanligt) och tog några bilder! Sen åkte jag Klara och Erica hem. Åt tacos och sen planerade jag och Erica inför Norrtälje! Vi ska dit imorgon med vår farmor och kolla i affärer och äta på en jätte bra resturang! Tror den heter BRÖDERNA G! Men nu ska jag ligga och hålla på med mobilen ett tag och sen gå och lägga mig!
Godnatt!

Bild tagen av mig/Lina!:)

Sportlov!

Nu är vi ute och Sitter i Ishallens cafeteria vi vet Inte vad vi ska göra! Men vi ska väl hitta på något roligt kanske spionera på
Folk med någon mask! Erica hittade
Idéen på internet men hon säger att vi kommer vara stalkers om vi gör det!
Ha det bra så länge!

Undrar?

Vi undrar om ni vill ha en frågestund!
I sånna fall startar vi den imorgon! Men kommentera om ni vill ha det!
Lägger upp en bild på min so bok också!:)

Tisdag!

För en stund sen när jag gick ut och hämtade posten så blev jag överlycklig!
Mitt nya iPhone skal hade kommit efter bara 2 dagar! Nu har jag, klara, Johanna och Erica precis ätit lunch det blev pannbiff med potatis och sen gjorde vi varma mackor! Uppdaterar mer senare fortsätt läsa och kommentera så fortsätter vi blogga!

Blogg?

Oj!
Märkte att vi inte har bloggat på veckor så nu kanske vi ska börja ta tag i det här? I går var jag och Erica med Johanna och klara det var hur kul som helst! Sen åkte de hem och vi åt och fick gäster. Efter ett tag kom Johanna och klara tillbaka och sov här! De har inte vaknat än så jag får väl hitta på
Något själv så länge!
Jag har också beställt ett par nya Abercrombie shorts så ni får en bild på dem!

Hej!

Förlåt att vi aldrig bloggar men ja ja...
Igår bakade jag en choklad tårta till pappa som fyllde år! :) sen kom våra grannar och vår farmor och fikade. På morgonen kom klara hem till oss och då gick vi ut och fotade lite, jag Erica och klara. Sen gick klara hem och då kom Madde som vi inte har varit med på 2år? För vi träffade henne igår!:). Nu har hon sovit här och jag väntar på att Madde och Erica ska gå upp! Idag så ska vi vara med Madde och sen lite senare idag så ska vi träffa Ida Emma Tove och några flera . För Emma och Tove slutade i vår klass och vi har inte träffat dem på länge så vi ska gör det idag!:) lägger in en bild på min cupcake som jag bakade igår!:)

Ha det bra så länge!
//Lina

Tisdag!

Imorse gick jag upp som vanligt klockan 06:45! Sen åt jag frukost som bestod av skogaholm limpa och äppeljuice. Sen gick jag upp till if-hallen och hade idrott (pingis) Nu ska jag precis börja engelska lektionen.Kanske skriver mera sen!

//Lina:)!

syystrarnaw

Vi är 3 systrar, Jessica 15 år, Erica och Lina 13 år. Vi kommer skriva om mode och våran vardag! läääs och njut

RSS 2.0