godmorgon

Godmorgon alla, sitter just nu i skolan å ska ha matte -.-
Efter skolan blir det hem å plugga svenska, har prov på fredag så måste väll börja plugga..
Igår va jag å min kära mamma i skärholmens centrum, fick en fin burberry jacka å träningsbyxor ;) tack världens bästa föräldrar <3
Måste in på lektion nu, skriver senare, puss / Jessica

!

Ska snart gå till träningen! Till middag blev de lasange och sallad. Ska bada och träna tyska när jag kommer hem! Tyska läxan är till imorgon istället för till på torsdag för att vi har schema brytande dag. Då får mm bestämma själv vad man ska göra hela dagen i skolan! /Lina!:)
Glömde att publicera!

A&F

Jag ändrade min outfit och tog en rosa Abercrombie tjocktröja istället för min G-STAR ! Ska gå på bussen nu till skolan så vi syns Bye! /Lina!:)

Jag är med!

Jag är med hos http://eemma.se
Och tävlar i en av hennes tävlingar som hon har tillsammans med http://coolstuff.se hå in ni också!
Jag valde att jag vill vinna ett minikylskåp!

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen. Blev klar med att måla garderoben jag räknade ut att jag stått där och målat sammanlagt 11 timmar (med igår) imorgon ska jag ha på mig:

GANT TRÖJA
BOOMERANG BYXOR
G-STAR TJOCKTRÖJA

/Lina!:)
Konstig bild på mig!

Mot idrotten!

Är på väg till idrotten nu! När jag kommer hem ska jag fortsätta måla garderoben vit. Ska göra läxor också. Bye! /Lina:)
Det är klara på bilden!

Morning!

Nu är jag i skolan och väntar på att vi ska börja lektionen! Idag har jag på mig en rosa hollister tjocktröja , hollister jeans och låga rosa converse! Bye!
/Lina!:)

Våffeldagen!

Har inte hunnit blogga idag heller. Vi har haft gäster så jag har inte haft tid. Och nu på kvällen har jag målat Jessicas och Ericas Walk in closet vit! Och så har jag ätit våfflor med sylt och grädde. Och så åt jag ben&jerry! /Lina!

Söndag

Hej alla glada, idag har jag och lina bara varit hemma hela dan, så duktiga som vi är har vi börjat måla om min garderob! Blir super bra ;)
Nu ska jag pappa å mamma åka iväg å övningsköra för första gången, så får se hur det går.. :
Ha det bra så länge, puss / Jessica

Söndag...

Godmorgon alla glada/trötta läsare! Idag ställde man fram klockan 1 timme så man har sovit 1timme mindre! Men det börjar bli ljusare och varmare så det är bra! Igår när jag skrev om pannkakskyrkan så vill jag bara förklara att det inte är en kyrka. Det är ett hus där en jätte snäll familj har fått låna ett hus där de lagar pannkakor åt folk som kommer dit. Man kan spela spel äta pannkakor och lyssna på musik och såklart vara med kompisar. Det heter pannkskyrkan för att mamman i familjen jobbar där och då får de bidrag ifrån kyrkan till att laga pannkakorna dryck mm....! Ska gå och äta frukost nu /Lina

Förlåt!

Har inte hunnit blogga idag men jag kan säga vad jag gjort igår och idag!
Igår var jag,Erica och Pamela nere på stan i pannkakskyrkan. Sen gick vi till storstugan och körde fotboll! Och idag har jag varit i trädgården hela dagen och klockan 17:45 så åkte vi mot fryshuset för att kolla när mina sysslingar spelade i en konsert tävling. Och nu sitter jag i bilen efter att ha varit på McDonalds och ätit glass. Skriver inte mer idag så GODNATT! Glöm inte ställa fram klockan 1 timme imorgon.
/Lina!:)
Bild på mig och Erica!

Lovely day!

Nu är jag hemma efter en dag i skolan! Är super lättad att jag klarade alla svenska orden! Ikväll ska jag,Erica och Pamela kanske till pannkakshuset! Hur mår ni? Bye!
//Lina!:)

Länkbyte!

Nu gör vi ett länkbyte med en tjej som har en jätte fin blogg.
Gå in NUUUUUUUUUUUU!

http://jaasses.webblogg.se

En bild på henne!

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon börjar jag klockan 08:55 så det är bra! Imorgon tror jag att Erica,jag och kanske Klara +någon till ska till pannkakshuset! (man få vara där och bara sitta spela kort eller vad som helst) och äta pannkakor som är hur goda som helst! Gick inte på träningen eftersom att jag har ont i min tumme,men jag ska nog gå på tisdag! Blev extra glad idag för att jag fick 64/64 på tyska läxförhöret! Godnatt!
/Lina

At home...

Är hemma nu för att vi gjorde känguru testet i matten,så man fick sluta tidigare! Ska sätta mig och träna svenska och engelska! Ikväll ska jag leta efter de vita conversen som vi packade ner när vi flyttade! /Lina!:)
Jag älskar mina Ralph Lauren skor!

Hi!

Nu är jag i skolan och ska snart börja tyskan! Jag kan alla glosor så det är bra. Jag ska inte gå på träningen idag eftersom min tumme! Bye!
/Lina!:)

Godnatt!

Nu ska jag gå och sova!
Godnatt!/Lina:)

?!

Det visade sig att det kommer tangera veckor för fingret att bli bra! Jag får hoppas att det kommer gå fortare eftersom att det är den handen jag skriver med! Nu ska jag fortsätta träna tyska! /Lina!:)

Mot bussen!

Nu är jag,Klara,Emelie och Erica på väg mot bussen. Mamma har ringt till vårdcentralen och jag kanske ska dit senare idag och ta ett hål i nageln eftersom jag har någon slags blod propp i fingret! Men skriver mer sen!/Lina!:)

Godmorgon!

Ska gå och äta frukost nu! Har fortfarande lite ont i fingret men det går nog över snart! /Lina

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig! När jag var på väg till träningen så fick jag åka med Cornelia den sista biten och så när jag skulle gå ut ur bilen fastnade mitt finger i bildörren, så nu har jag blå nagel och hur ont som helst! Skriver mer imorgon! /Lina!:)
Bild av mig!

Shoobre

Haaallå där, sitter just nu i soffan å kollar tv, ska strax lägga mig!
Måste upp tidigt imr, har No nationella så måste va pigg ;)
Idag har det inte hänt så mkt,, slutade vid halv 3 nånting och gick ner på stan med mina fina vänner och fika, sen efter det åkte vi å träna ;)
Bloggar mer imr, kramar Jessiica

Hemma!

Nu är jag hemma igen. Ska träna lite svenska, tyska och engelska! Ikväll har vi träning så jag längtar! Jag älskar att det börjar bli varmt igen så man kan vara ute mycket. Måste plugga nu så hej då så länge! /Lina

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3263367/images/2012/pic_194752926.jpg" class="image">

Skolan!

Sitter i cafeterian och spela kort med Klara,Erica,Ida och Paulina! Ska snart få till svenskan så jag gjorde bara en liten uppdatering ! /Lina

In The morning.

Ska gå och äta frukost nu, sen blir det skolan! Eller först idrott sen skola. Jag hinner inte lägga upp en bild på vad jag ska ha på mig men jag kan skriva!
Boomerang chinos
Peka performance tjocktröja
Peak performance t-shirt!
Bye! /Lina

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon börjar vi med idrott, vi ska dansa och jag kan inte dansen för att Erica vägrar visa hur man gör! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra med jag får se! Jag har i alla fall bestämt att jag varje dag ska träna fotboll i minst 10 minuter. Gjorde det idag. Så att jag får bäst boll kontroll! Skriver mer imorgon!
//Lina!:)

?

Nu har statistiken börjat gå upp för varje dag som går men jag vill fortarande att fler ska läsa så!
Vad vill ni läsa om ex. Vardag kläder mm.....?
Skriv i kommentarer vad ni vill läsa om, skulle uppskatta det!
//Lina!:)

Chalaala

Hej alla, förlåt för att jag bloggar så sällan, glömmer bort.. :/
Men idag har jag varit i skolan till 3 den drog jag hem å plugga lite och kollade kläder ;)
Ikväll blir det att fortsätta plugga lite å sen hjälpa mamma med tvätt..
Ha det bra så länge, puusss// Jessica

Hej.

Nu har jag ätit middag! Och fikat med kladdkaka och vanilj glass. Jag, Klara och Erica har också varit ute och spelat fotboll på eftermiddagen och sopat upp en liten plan! Ikväll är det 30 grader i februari så det ska jag se. Bloggar mer sen! //Lina!:)
Bild tagen av mig!

Hemma igen!

Just nu sitter jag och kollar på shake it up! Jag ska snart träna lite tyska tills på torsdag! Finns det någon som vet någon rolig tävling?//Lina!:)
Bild tagen av mig!

Morgon!

God morgon! Sitter och borstar tänderna nu. Börjar klockan 09:00 så det är bra. Har bara 3 lektioner idag så vi slutar 13:40! Fortsätt läsa och kommentera så kan jag fortsätta att blogga ha det bra!
//Lina

I förra inlägget bör hohf och caty bild plats så ni vet!//Lina!:)

Tävlar!

Jag är med och tävlar hos caty.nu man kan bli länkad i caty, hofh, espicfaiil och kandylandy!

Caty= hennes blogg handlar om hennes vardag! Hon lägger ut bilder på hennes coola outfits och hon var med i djungelbrudarna!Hon bloggar också om snowboard, foto, music , art, sneackers,inredning,cupcake,hund

Hofh= om vad hon gillar olika klädstilar hårfärger och massa mer! Hon är bästa kompis med kandylandy!

Espicfaiil= är bästa kompis med de andra bloggarna jag har bloggat om! Hon gillar fina kläder och bloggar om sin vardag mm...

Kandylandy= hon bloggar om vad hon vill ha varje dag. Vad hon gör på vardagar och mycket mer!

Keela= bloggar om unika klädstilar tips, och ibland har hon bloppis!

1.caty
2.hohf
3.kandylandy
4. espicfaiil
5.keela

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en rolig dag! Dagen började med att pappas kompis från värmland kom hit med hans kompis! Sedan åkte jag på match mot Vallentuna som vi vann med 1-0! Sedan behövde 99:orna spelare så jag, Erica och Klara åkte och körde match med dem 1 timme till. Den förlorade vi med 3-1! Efter matchen åkte vi hem och åt middag och duschade på 20-25 minuter! Sen åkte vi ner till hotellet och hade spelarmöte med laget! Det var min dag! //Lina!:)

Godmorgon!

Jag vaknade för en stund sedan! Glömde att blogga igår. Matchen igår förlorade vi med 2-1 Jag gjorde vårat mål! Men vi hade bättre spel. Idag är det match mot Vallentuna så den får vi hoppas går bättre. Vi är med hos

http://eemma.se">http://eemma.se">http://eemma.se%3C/a%3E">http://eemma.se och tävlar om 500:- på footway!

Skriver mer sen! //Lina!:)

Vi är med!

Vi är med och tävlar om att bli dagens blogg hos http://sannalitens.se/
Hon är en tjej med en jätte fin blogg! Bilden är på henne ifrån hennes blogg!
Vi har även länkat henne vid våra länkar!

Fika!

Sitter nere på Waxholmsbagarn och äter prinsesstårta med Klara och Erica! Pamela kommer snart också. Det är äntligen fredag så nu kan man slappna av lite. Vet inte vad vi ska göra sen men vi får se. //Lina

On My Way To School!

Har snart svenska lektion! Vår lärare berättade imorse att vi hade 10 extra ord den här veckan så jag har pluggat på dem hela dagen! Vi slutar när man förklarat alla ord. Jag kan alla orden så det kommer nog gå bra! Fick alla rätt på No provet så jag är jätte glad! //Lina!:)

Träning!

Sitter och pluggar svenska och engelska! Vi hade tyska förhör idag, men jag kunde mer än vad man skulle så det var bra! Och matte provet hade vi idag också, det gick också bra. Har fotbollsträning klockan 18:30 så jag måste hunnit gjort klart alla läxor innan det! Ikväll kanske jag ska beställa vita låga Converse! //Lina

Idag!

Idag hade jag på mig en
Rosa hollister tjocktröja
Grön hollister t-shirt
Desigual jeans!

Det var mörkt när jag fotade så det blev ingen bra bild!
Ska fortsätta träna inför NO provet som är imorgon. Och lite tyska. Syns sen!

//Lina!

Hemma!

Är hemma nu och sitter och pluggar till
No provet! Ikväll är det äntligen. Fotbollsträning:) så den kommer jag verkligen gå på. Det blåser jätte mycket ute men det är fortfarande varmt så det är bra! I helgen har vi 2 träningsmatcher så det är roligt! Bye! //Lina!:)
Glömde att publicera!

Cafeterian!

Sitter i cafeterian och kommenterar bloggar! Har precis ätit lunch, det blev vegetarisk lasange:( Ska gå till svenska lektionen nu hej då!

//Lina!:)

Skolan!

Sitter utanför träslöjdssalen och väntar på att vi ska börja. Håller på att göra ett bord så det är ganska kul! //Lina!:)

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon fick vi sovmorgon så vi börjar klockan 09:30! Ska fortsätta att träna inför No provet också. Om ni vill göra länkbyte är det bara att fråga! hann inte lägga upp bild på mina kläder men jag hade på mig

Boomerang chinos och en Peak performance t-shirt!
//Lina!:)

Bild:Min Lampa ! Tagen av mig:)!

Snart hemma!

Står vid busshåll platsen och väntar på bussen! Det är jätte varmt ute. Men när jag kommer hem ska jag plugga till NO:n och till tyskan! See you öster alligator!
Bild tagen av mig! Copyright.
//Lina!:)

In The morning...

Sitter i skolan nu! Har gjort klart allt man ska göra på lektionen så nu sitter jag här och bloggar! Ska gå och äta om någon minut så hej då!

//Lina:)

Godmorgon

Hej alla glada ;)
Sitter just nu i skolan å har so.. -.-
Ska göra omprov imorgon så måste fortsätta plugga!
Hörs senare! Puss / Jessica

Sorry

Förlåt att jag inte har bloggat på huuur länge som helst, har glömt bort helt..
Ska skärpa mig ;)

Just nu sitter jag å pluggar svenska, No, och tyska (y) har skit mkt att göra -.-

Bloggar senare igen, puuss / Jessica

Fika!

Just nu sitter jag och fikar! Pappas bror och min kusin är här! Och Izabella och Nathalie. :) lägger upp en bild nu på vad jag har på mig. Det är konstigt ljus! Men det får duga! //Lina!:)

Sorry!

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men vi var i Arninge och handlade så jag hade inte tid. Sen när jag kom hem fixade jag i mitt rum! Idag vet jag inte vad jag ska göra , pappas bror och min kusin kanske skulle komma och kolla på vårat nya hus! Glömde att uppdatera vad jag hade på mig så jag kan skriva det!

Fredag: Hollister mjukisar, en rosa Ralph lauren piké, och en Hollister tjocktröja!

Lördag: En lila Ralph lauren piké, och ett par baggy jeans!

Skriver mer sen! //Lina

Hemma!

Nu sitter jag och spelar kort! Ska snart packa upp skolböckerna. Jag kanske ska baka sen eller göra egen glass! Provet+förhöret gick bra idag! Men jag ska fortsätta spela med Erica och Ida! :)
Ikväll får ni en uppdatering på vad jag har haft på mig idag! //Lina!:)

Frukost!

Äntligen fredag! Har längtat hela veckan, ska gå upp och rosta en macka och sen blir det av mot skolan! Idag vet jag inte vas jag ska göra efter skolan men jag får väl se. Bye Bye! // Lina

Godnatt!

Kom hem för en stund sen har gjort klart alla läxor och kan allt! Det var jätte roligt att sitta barnvakt:) men nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta träna på allt i so:n så att det sitter i huvudet! Men skriver mer imorgon ha det bra så länge! //Lina

Hemma!

Har precis kommit hem. Fick springa till bussen på 1 minut med alla böckerna i ryggsäcken, men jag hann! Ska äta mellis nu sen ska jag åka och sitta barnvakt! Det ska bli roligt:) Men fortsätt kommentera och läsa så fortsätter jag blogga! Ha det bra//Lina:)

Lunch!

Just nu sitter jag i skolan och äter lunch. Idag är det en lång dag till 15.00! Men idag ska jag passa min granne! Det ska bli roligt:). Men nu ska vi gå till cafeterian så hej då!

//Lina:)!

Frukost!

Ska precis gå och äta frukost. Sen blir det skola:) Har ett stort tyska förhör och ett muntligt so förhör nu på morgonen. Kanske ska börja lägga upp en bild varje dag på vad jag ska ha på mig? Får
se jag kanske börjar med det imorgon. Skriver mera sen! //Lina

Kläder!

En blå bondelid blus.
Bondelid mjukisar.
En rosa randig Gant tröja.
En bondelid tröja.
Gant chinos

Snyggt!:)
//Lina!:)

Pluggar.!

Just nu sitter jag och pluggar tyska tills imorgon och engelska tills på fredag. Idag har det varit en skön dag med 2 timmars slöjd. Jag har textil så jag gjorde klart min halsduk och nu håller jag på med några underlägg! Men idag har jag på mig:

En rosa Gant tröja.
Ett par Lab jeans.
Och grafitti converse:)
Men lägger snart upp bilder på jätte snygga kläder!

Fixar!

Har precis lagt fram skol böckerna tills imorgon och kläderna. Men just nu sitter jag och kollar på desperate housewives! Sista säsongen så det måste man se. Ute fotbolls träningen var jätte rolig och vi körde lite med 99:orna. Berättar mer imorgon vad jag ska ha på mig imorgon och lite mer. Ha det bra så länge!//Lina!:)

På väg hem!

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Ikväll är det ute träning! Så det är kul. När jag kommer hem ska jag göra no läxan och något mer. Och så ska jag nog spela Xbox 360 kinect! Det förra inlägget skrev jag också!//Lina:)

Godmorgon!:)

Nu sitter jag på idrotten och vi ska snart börja. Idag ska jag ha en blå hollister tröja, hollister jeans och en skjorta och en par rosa Ralph lauren skor. Men jag bloggar mer sen!//Lina!:)

Home:)

Nu sitter jag och kollar på en serie som är jätte bra! Klara och Paulina är här och vi fyra ska plugga till engelska provet snart.

Skolan!

Nu har vi haft handledartid och ska snart ha språkval. Vi kommer kanske få reda på vårt prov resultat. Jag hoppas att det har gått bra för mig, vi hörs senare!//Lina!:)

Godmorning!

Jag ska precis gå och äta frukost sedan är det skola igen. Det är bra väder så man kanske kan ha på sig annat än en tjock dun jacka !

Idag är den också DAGENS BLOGG! Så kommentera om ni är med! Så lottar vi ut en ikväll runt 19:00. Nu ska jag gå och äta så jag skriver mer sen!

//Lina

Godnatt!

Nu sitter jag gå och lägga mig och spela lite, sen ska jag sova eftersom att det är måndag imorgon och skola! Men imorgon slutar vi 13:40 men imorgon ska jag bara träna inför engelska provet på fredag och på svenska ordkunskapen. Ha det bra ! //Lina!:)
Bild tagen av mig! Copyright !

Fika!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Arninge och på fika hos Elisa (det är min storasysters kompis som bjöd vår familj på fika) för hon fyllde 16 år. Men imorgon börjar skolan igen efter en veckas lov. Det blir kul! Nu ska jag gå och sätta upp mina kläder på likadana galjar! Men ni får en bild på vad jag köpte så skriver jag mer sen :)//Lina.

Hallo!

Just nu sitter jag och äter lunch ! Glömde att uppdatera imorse! Men nu bloggar jag ju så... Men om ett tag ska jag pappa och min storasyster åka till Täby och handla nya utomhus fotbollsskor till mig. Och en födelsedagspresent till min storasysters kompis som fyller år idag. Vi ska åka till dem på fika lite senare idag. Men vi hörs senare!De här munkarna var hur goda som helst!

//Lina

Melodifestivalen!

Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen till middag åt vi kycklinggryta och ris. Men vilka tror ni går till final?! Erica gick precis ut och mötte Cornelia så jag vet inte om de kommer hit sen.

Hemma hos Becca!

Nu har jag varit hemma hos Becca ett tag. Vi har ätit korv med pasta till lunch och så har vi kört kort. Becca tog massa fula bilder på mig och la upp på instagram. Men nu är jag på väg hem eftersom att gästerna kommer snart! Längtar till melodifestivalen. Ni får en bild på mig ifrån fat booth! //Lina!:)

If-hallen!

Hej igen! Nu sitter jag och Becca i if-hallen och kollar på en innebandymatch! Erica och Emelie skulle också följa med men de låg och sov. Senare så ska vi hitta på något roligt men ni får en bild på Becca !

Lördag:)!

Just nu ligger jag och läser bloggar och kommenterar. Nån som vill göra länkbyte? Säg bara till. Idag ska jag vara med Emelie och Erica och sen på eftermiddagen/kvällen får vi gäster. Men idag är det bra väder så då kan man vara ute också. Men skriver mer sen vad jag har för Outfit mm....
Syns!//Lina!:)

Don't say you miss me, when it's your fault I'm gone..

Hej ! Just nu ligger jag och Emelie i sängen och pratar. Ikväll har vi typ spelat ubongo, och åkt ner till stan för att handla svull grejer sen när vi kommer ner så hade det stängt 9 så vi fick åka tillbaks och köpa allt på Statoil så vi har suttit och soffan och tittat på en jätte mysig film. Den handlade typ om en kille och en tjej som blev kära och sånt ni vet.. Det vanliga. Men nu ska vi ligga och prata och imorrn kanske vi skulle titta på en bandy match som är klockan 12:15 och möta Becca. Hörd imorgon puss och godnatt :)

)

//Erica

Middag!

Nu ska jag hå och äta middag! Det blir biff med pommes,bea och sallad. Imorgon ska vi ha gäster så vi kommer nog inte uppdatera så mycket men vi får se. Ni får en konstig bild på mig också!//Lina.

Hej igen!

Nu har Becca gått hem. Vi har spelat ubongo och sprejat Ericas och Emeloes hår rosa och rött. Nu ska jag gå upp och hämta vatten och längtar tills imorgon när det är melodifestivalen. Hoppas att det är några bra med imorgon så det blir kul i finalen. Jag hoppas att det blir bra väder så man kan vara ute och fixa lite också! Men nu ska jag läsa lite bloggar! Men tipsa gärna om våran blogg till några. Så fortsätter vi blogga om det är bra statistik!
Skriver mer sen, syns:€!

Och så hittade jag några konstiga tuggummin!!

Lunch!

Nu sitter jag,Becca,Emelie och Erica och äter lunch! Vi gjorde pannkaks tårta och sparrisoppa. Hörde ni att iPad 3 kanske ska komma ut snart?! Men bloggar mera sen! //Lina!:)

Godmorgon ! :)

Har precis ätit frukost och sminkat mig lite. Ska snart börja klä på mig för Emelie är påväg hit. Men har typ inget att skriva om nu så uppdaterar mer senare PUSS ;) besök gärna min andra blogg också www.takeitoreleaveit.blogg.se

Bed time !

Nu har jag duschat och tagit bort sminket så ska lägga mig nu. Imorgon ska jag vara med Emelie (Y) men orkar inte blogga mer idag PUSS ;)

Nytt i garderoben..

Hej ! Idag va jag i Täby som ni redan vet och jag köpte ett par:
Skinn byxor med dragskedja 599 kr från Ginatricot

En stickad tröja från H&M 198 kr

Ett par röda mjukisbyxor från H&M

Och en concealer från H&M :)
Här kommer bilder..

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och spela lite på telefonen.Det har varit jätte roligt idag! När vi var i täby centrum sa Klara flera gånger

-Har jag tappat min telefon?

Och varje gång hon kollade hade hon inte gjort det men sen när vi satt på McDonalds och åt lunch sa Klara

-Jag har tappat min telefon!

Vi sprang runt och letade, efter en stund kom Klara på att den hade ramlat ur hennes ficka inne på kappahls provrum, så vi sprang till kappahl och frågade i kassan om någon hade lämnat in en telefon där och efter en stund sa de

-Är det den här?
Klara blev lättad och sa TAAAAACCCCCKKKK!.

Klara hoppas att du också får en iphone så du också kan sitta och spela.

Svar!

Hur gamla är ni?
Vi är 13,13,15

Vad har ni för hårfärg?
Lina=Blont, Erica=ljus brunt, Jessica=blont

Har ni flyttat?
Ja!

Läser ni bloggar?
Ja varje dag!

Vad använder ni när ni fotar?
Iphone 4,4s och Canon 550D.

Går ni på någon sport?
Ja Lina=fotboll!:), Erica=fotboll!, Jessica=Dans!

Går ni i samma skola?
Ja!

En fråga till Erica! har du en egen blogg?


Ja, http://takeitoreleaveit.blogg.se


Svarar inte på några fler frågor idag!
Tack,//Lina

Hemma!

Nu är vi hemma igen!. Jag har fixat i mitt rum för vi har hämtat hit min byrå som stod i det andra huset! Men om en stund sätter jag mig och svarar på era frågor ifrån frågestunden! Men här får ni några bilder på det jag köpte:
en Hollister tröja och så köpte jag ett par röda mjukisar till Erica !

På väg hem!

Sitter på bussen på väg hem nu! När jag kommer hem ska jag äta middag och så lägger jag upp bilder på grejerna jag köpte!Men fortsätt kommentera och fråga saker Ha det bra så länge! Kommer en bild ifrån Romme också!❤

Länkning!

Vi gör ett länkbyte med en jätte söt blogg med en super bra blogg!

Gå in NUUUUUUUUUUUUU!
www.justfromstyle.blogg.se

Lunch!

Sitter och äter lunch på McDonalds! Har köpt en tröja på hollister som jag önskat mig jätte länge! (bild kommer sen!) Ha det bra så länge//Lina ! :) Ni får en bild på Erica !:)

På väg!

Nu sitter vi på bussen på väg in mot Täby! En läkning kanske kommer upp lite senare! Men vi får se, uppdaterar senare vi hörs!
//Lina

HAPPY BIRTHAY JUTIN !

Som alla säkert vet fyller Justin 18 år idag ! Om ni skulle vilja gratta honom finns han på instagram, Facebook och twitter.. Jag är iallafall hans största fan och älskar honom! Så ska bli skit kul att han kommer till Stockholm i år. Men kärlek till dig Justin ;D
//Erica

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3263367/images/2012/pic_191868726.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3263367/images/2012/pic_191868730.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3263367/images/2012/pic_191868733.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3263367/images/2012/pic_191868736.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3263367/images/2012/pic_191868734.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3263367/images/2012/pic_191868735.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3263367/images/2012/pic_191868737.jpg" class="image">

Don't say you miss me, when it's your fault i'm gone.

Hej ! Vaknade för en stund sen ska börja göra i ordning mig så jag inte missar bussen. Det blir jag, Klara, Ida & Lina som åker, hörde att det hade kommit in jätte många nyheter på hollister och då är det bara ett måste att shoppa! Men om jag handlar nått lägger jag upp bilder ikväll PUSS ;D

Frukost:)

Nu har jag ätit frukost det blev stekt ägg med rostmacka med ost och prickigkorv. Nu ska jag gå och bädda sängen och väcka Erica snart eftersom att vi ska till Täby. Men fortsätt fråga på frågestunden!
//Lina!:)

Godmorgon!

Nu har jag vaknat för ganska länge sen. Men när jag kollade på alla kommentarer blev jag hur glad som helst när folk skriver -Fin blogg!
Eller när de vill ha länkbyte! Men kanske kommer 2 länkbyten sen! Nu ska jag gå och göra frukost sen senare idag så skulle jag, Klara, Ida och Erica till Täby centrum och Paulina kanske skulle följa med! Frågestunden håller troligen på tills ikväll klockan 19:00 sen ska vi bara svara på frågorna!
:) lägger upp en bild på något också Kram!
Följ mig på instagram= linawoll

syystrarnaw

Vi är 3 systrar, Jessica 15 år, Erica och Lina 13 år. Vi kommer skriva om mode och våran vardag! läääs och njut

RSS 2.0